badrumsrenovering stockholm rekommendation
Bästa tipsen för hur du ska planera inför badrumsrenoveringen
January 2, 2019
Kan lösningen vara oss på badrumsrenoveringar?
February 16, 2019

Det är en härlig känsla när man äntligen kommer igång med att fixa upp hemmet. En del tycker om att jobba själva hemma, men just badrummet kan vara lite svårt att få ihop på rätt sätt. Det bästa brukar vara att hyra in någon för badrumsrenovering Stockholm, så att man är säker på att allt sker enligt normer och att det inte blir några fel.

Vi har stor erfarenhet av att jobba med badrum, av olika storlekar och design. En del är riktigt små, det är knappt att man får plats med dusch och toalett. De kan vara en utmaning, men en vi gärna tar på oss. Sedan finns det enorma badrum, där man lätt kan ha plats för både flera handfat och ett stort badkar, och då blir det ju en helt annan situation. Efter en tid i branschen har vi sett det mesta och har blivit experter på att jobba med just badrum.

En perfekt badrumsrenovering Stockholm

Det finns så mycket man kan göra med ett badrum, så det är inte alls svårt att få till ett som passar familjens behov och önskningar till punkt och pricka. Fråga oss gärna om råd och ide’er, vi kan komma upp med lösningar för det mesta. En del vill ha sitt badrum elegant och lyxigt, medan andra satsar mer på en hemtrevlig och lantlig atmosfär.  Sedan finns det allt där emellan, något för alla smaker och tycken.

Det är klart att en del beror på budget, men det finns en mängd med tillbehör inom de flesta prisklasser. Bara för att det är snyggt och trendigt behöver det inte betyda att det kostar allt för mycket. Man kan ofta komma upp med en kompromiss som är mer än acceptabel. Mycket av det som finns är klassiskt enkelt, med mycket vitt och andra neutrala färger. Därför kan man ofta använda väggar och kakel istället för att skapa den där speciella atmosfären som man är ute efter.

För att ett badrum verkligen ska bli bra måste grundarbetet utföras ordentligt, det är ingenting man kan hoppa över eller ta det lätt på. Detta är en del av arbetet som vi lägger ner extra tid och omtanke på, fuktspärren måste finnas på alla de rätta ställena. Det är ingen som vill ha fuktskador i badrummet och det är också helt onödigt om man gör allt som det ska.

Ett splitter nytt badrum

Vare sig man gör hela huset samtidigt eller bara ett rum i taget så är det spännande när det börjar bli klart. Att ha ett fräscht badrum är viktigt, det används ju så mycket varje dag. Kontakta oss gärna för frågor om din renovering Stockholm, vi kan alltid komma upp med en härlig lösning för ert utrymme. Det kommer att bli så mycket lättare att gå upp på morgonen när första stopp är ett nytt badrum, där allt är snyggt och väl organiserat. Vare sig det är stort eller litet så förtjänar alla att ha ett trevligt badrum. Välkommen att kontakta oss så vi får ta del av dina idéer!

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: