Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Hur du kommer igång med en badrumsrenovering Åkersberga

Att renovera badrummet är jobbigt och störande. Du måste vara utan ditt badrum i alla fall ett par veckor. Men när det är färdigt så glömmer du allt obehag och ser bara ditt fräscha, snygga badrum. Äntligen har du fått det du drömt om så länge! En badrumsrenovering Åkersberga kan vara ditt allra bästa beslut på länge.

Första steget för en lyckad badrumsrenovering Åkersberga

Att planera är alltid viktigt och med badrum så behövs det ofta noggranna förberedelser. Kanske inte detaljer som vilka plattor du ska använda, men i alla fall var allting ska stå. För nu har du möjlighet att inreda badrummet som du vill. Det är dags att skapa något som hela familjen kan trivas med och som kommer att fungera perfekt i vardagen.

Badkar eller dusch är ofta den första frågan. Det är inte alltid så lätt att flytta runt på toaletten, men du kan bestämma själv om det är dags att kasta ut badkaret eller inte. Och tvärtom, du kanske bara har en dusch men drömmer om att få ligga och slappa i badet. Idag finns det så många storlekar på ett badkar att du vanligtvis kan få plats med det var som helst.

Det finns riktigt bra program idag där du kan flytta runt de olika delarna i badrummet och få ett hum om hur det kommer att se ut. eller så bygge det upp det hela i 3D så att du riktigt kan visualisera det. Fråga gärna innan du väljer företag hur de jobbar på designer stadiet. Har de arkitekter och program, och rent allmänt hur det fungerar.

Välja ett bra företag för din badrumsrenovering

Att renovera vilket rum som helst är ett stort åtagande, men badrummet bjuder på sina speciella krav. Här måste allt vara tätt så att ingen fukt kommer igenom, och det är också viktigt med de elektriska installationerna. Därför bör du vara noga när du väljer företag för ditt projekt. Vi har hjälpt dig här genom att samla ihop en mängd med pålitliga firmor som sysslar med just badrum.

Alla företag på vår lista är kända för att vara noggranna. De har all den kompetens och licens som behövs för en badrumsrenovering Åkersberga. Detta gör att du kan lita på att allt blir väl utfört. I tillägg har de åratals av erfarenhet vilket kan vara till stor hjälp när du planerar ditt badrum. Denna typ av renovering är inte något som du gör varje år. Det ska hålla ett bra tag och ni ska alla trivas med badrummet. Därför är det både billigast och bäst att göra det väl redan från början.

Flera valmöjligheter för ditt badrum

En badrumsrenovering handlar ofta om en rad med olika val. När du väl bestämt var skåpet ska stå, eller om det ska vara dusch eller bad, så fortsätter möjligheterna. Ditt badrum kan bli exakt så som du önskar dig, det finns något för varje smak och stil. Samt plånbok, för de allra flesta jobbar ju med en budget. Men inom ramarna för alla nivåer på din budget så finns det så mycket fint att välja mellan.

Här kan det löna sig med ett nära samarbete mellan familjen och projektledningen. De kan vägleda dig och visa på förslag som du kanske inte ens visste existerade. De företag som finns på vår lista här har jobbat med badrumsrenovering Åkersberga under lång tid. Detta innebär att de vet ungefär vad som finns, och framför allt så vet de var du kan leta. Vilka producenter som kan tänkas ha en viss sorts platta eller inredning, och hur du kan komma runt problemet med begränsat utrymme.

Ett alldeles nytt badrum

Med en badrumsrenovering så har du möjligheten att förvandla ett helt vanligt badrum till ett litet hemma spa. Plus att det kommer att bli så mycket lättare att stiga upp på måndagsmorgnarna när badrummet är snyggt och fräscht. För ofta så används ju ett badrum på flera olika sätt. Dels den snabba morgonhygienen när alla ska iväg till jobb och skola. Då måste allt fungera ordentligt för allt hänger på sekunderna.

Men sedan har du eftermiddagen och kvällen efter gymmet. När du kanske vill stå en halvtimme i duschen eller lägga dig i ett uppfriskande bad. Då du tar fram din favoritbok, tänder några ljus och sätter på en spellista med lugn musik. Det handlar ju om samma badrum, det är bara tidpunkten som varierar. Allt detta kan du få med dig vid en väl planerad badrumsrenovering.

Därför är det ju så viktigt att välja ett bra företag. Någon som kan följa upp dina drömmar och skapa den oas som du förtjänar. En del tar på sig hela projektet själva, de har den kompetens som behövs. Andrasamarbeta r nära med specialister och hantverkare av olika slag. Det viktiga är ju att allt blir gjort på det sätt ni kommit överens om och till det pris som fastslåtts.

Renovering av ditt badrum

Sten, komposit eller klinkers på badrumsgolvet? Ska det vara värmeslingor under plattorna så du inte blir chockad varje morgon? Det finns flera möjligheter för att njuta i badrummet, och golvet är ett av dem. Sedan kan du komplettera med något snyggt på väggarna. Det ska ju vara lätt att hålla rent också, ingen har tid att stå och skrubba duschen varje dag.

För att du ska få det allra bästa badrummet kan du ta kontakt med de företag som finns på våra listor. De har bra recensioner och flera nöjda kunder. Under flera års jobb med badrumsrenoveringar har de samlat på sig en ovärderlig erfarenhet. Deras arbete är prisvärdigt och de håller sig till alla de lagar och regleringar som finns för våtutrymmen.

Att ha ett nytt och fräscht badrum är inte bara fantastiskt för familjen. Det höjer även värdet på huset eller lägenheten. Framför allt så kommer vardagen att bli både lättare och skönare med ett väl fungerande badrum. Både under morgonstressen och en avslappnande lördagseftermiddag. Oavsett storleken så kan det vara en återspegling av din personlighet, inrett med eftertanke och omsorg.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: