Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Den allra bästa badrumsrenovering Bromma som du kan få

Det är inte varje dag du renoverar badrummet. Inte ens varje år. Istället är det ofta något som bara görs en gång eller kanske två, och sedan ska det hålla bra länge. Det är ett stort arbete som dock är värt allt besvär. När du står där efter en badrumsrenovering Bromma och ser ditt snygga badrum så kanske du frågar dig själv varför du inte gjort det tidigare.

Många valmöjligheter med badrumsrenovering Bromma

Du kan ofta få ditt badrum exakt som du vill ha det, inom gränserna för vad utrymmet och din budget tillåter. Men även pengar är ofta inte ett problem för att få dina drömmars badrum. Flera snygga alternativ kan fås i diverse prisklasser, vilket gör det lättare för dig att få precis det du vill ha. Du kanske kan spara in på ena sidan för att sedan slå på stort med något annat.

Det viktiga när du planerar en badrumsrenovering Bromma är att du har en bra projektledare eller ett företag som kan hjälpa dig med själva arbetet. Vi har samlat de mest kända och väl rekommenderade företagen som finns i ditt område för att underlätta valet. De har alla de klassificeringar och certifieringar som behövs för att allt ska bli gjort enligt lagen. Och framför allt för att du ska kunna lita på att du får kvalitet, ett badrum som inte läcker eller där fukt inte sprids till andra delar av huset.

Vad får plats i ett badrum?

När du börjar diskutera med företaget om vad du vill ha plats med i badrummet kommer du troligtvis att bli förvånad. Ett mycket litet badrum som planeras noga kan svälja en hel del. Det viktiga är naturligtvis den dagliga hygienen. Här kan du spara plats genom att installera en dusch istället för badkaret. Om badrummet är riktigt litet så kan du välja en modell som tar så gott som ingen plats.

Istället kanske du vill få in tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet. De kan stå uppe på varandra och tar därmed så gott som ingen plats. Återigen så finns det modeller som är smala och nätta, men som ändå tvättar och torkar ordentligt. Förvaring brukar vara ett annat viktigt ämne när det kommer till badrumsrenovering Bromma. Här kan du utnyttja höjden igen, med smala hyllor där mycket får plats.

Väggarna är ett annat utrymme som du kan använda för förvaring. Över och under handfatet har de flesta idag ett skåp eller lådor. En liten hylla som sitter ovanför dörren kan lagra alla handdukar och annat som du vill ha till hands. Krokar är alltid bra att ha, de kan sitta direkt på väggen eller hänga över dörren.

Hjälp att planera ditt badrum

När du står där inför en badrumsrenovering Bromma kan det kännas som en djungel. Det är så mycket som ska planeras och många beslut som ska fattas. Därför kan det vara skönt att ha hjälp från någon som har stor kunskap och erfarenhet, som de företag vi listat åt dig här. De har jobbat i bra många år med badrumsrenoveringar och har sett det mesta. Detta gör dem väl rustade att komma med goda råd och förslag.

Det är alltid du som bestämmer hur badrummet ska se ut. Men ibland finns det möjligheter som du inte ens känner till. Bara någon som jobbat med flera hundra badrum har ett hum om allt du kan göra. De kan peka dig i rätt riktning så att du kan fatta ett så kallat informerat beslut. Allt inom den budget du har satt upp och som de respekterar.

Orka med en renovering

Något annat du ska vara noga med att komma överens om i förväg är hur lång tid din renovering kommer att ta. Beroende på storleken kan det ta allt från två till flera veckor. Ett bra företag kalkylerar sina arbetstider väl och kan redan från början ge dig en någorlunda säker uppfattning om hur länge de håller på. Det kan vara nog så jobbigt att inte ha ett fungerande badrum så tidsperspektivet är viktigt.

Naturligtvis kan inte en del element skyndas på så mycket. Vissa saker måste göras och torka innan de fortsätter med nästa moment. Men företaget måste respektera kunderna och vara medvetna om att de faktiskt behöver sitt badrum. Detta är något vis ser på vid val av vilka företag som ska listas. De ska ha ett bra rykte och referenser, nöjda kunder är alltid den bästa reklamen.

Det finaste badrum som finns

Att stiga upp på morgonen och gå in i ditt nya badrum är något alldeles speciellt. Det gör livet lättare när dagen har en god start. Allt fungerar som det ska och rutinerna flyter på så smidigt som det går. Du har äntligen fått möjlighet att uttrycka din smak och personliga stil även i badrummet. Egentligen behövs det inte så mycket för att du ska trivas i ditt hem. Så en rejäl badrumsrenovering Bromma kan göra underverk.

Du vet att allt är gjort på rätt sätt, även sådant som inte syns med blotta ögat. Men även det du valt för golv och väggar sitter fint, alla skarvar är noggrant utförda och det är balanserat och jämnt. Det är sant att det bara handlar om ett badrum, men efter en renovering så inser du ännu mer vilket viktigt rum det är.

Snygga omgivningar är en lisa för själen. Det är viktigt att trivas i hemmet. Samtidigt så måste det vara funktionell, du ska få plats med allt och kunna röra dig. Badrummet ska också vara lätt att hålla rent. Idag finns det flera intressanta modeller som gör att du lätt kan komma åt i alla hörn och vrår.

Ditt nya badrum

Så satsa på att göra en riktigt fin renovering av ditt badrum. Se till att planera och välja noga, så att du blir nöjd med slutresultatet. Konsultera experterna och ta dig tid att verkligen se vad som finns. Ditt nya badrum kommer att bli en riktig höjdare och hemmets nya fokus. Alla behöver ett fint badrum, så sätt igång med din renovering!

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: