Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Flera möjligheter för riktigt bra badrumsrenovering Danderyd

Ett nytt och fräscht badrum kan verkligen höja levnadsstandarden i hemmet, förutom att värdet på huset ökar. Med tanke på hur mycket ett badrum används varje dag så är det viktigt att det fungerar väl. Att det är lätt att hålla rent och har allt du behöver för din dagliga hygien. Därför är en badrumsrenovering Danderyd något som du aldrig kommer att ångra.

Komma igång med din badrumsrenovering i Danderyd

Du behöver en bra projektledare, eller en rad med duktiga hantverkare. Ett badrum måste göras enligt konstens alla regler för annars kan det gå riktigt illa. Både vatten och el måste installeras på ett ansvarsfullt sätt och alla viktiga ytor vara utrustade med fuktspärrar. För detta krävs det kunskap och erfarenhet.

Alla de företag som vi samlat ihop åt dig här har jobbat flera år med badrumsrenovering i Danderyd. De har bra referenser och kända för att göra ett gott dagsverke. Detta innebär att du kan lita på att arbetet blir väl utfört, inom de tidsramar som de har lovat. Naturligtvis så har de alla de tillstånd och certifikat som behövs för att göra ditt badrum det allra bästa någonsin.

Planera för ett lyxigare hem

Alla har sina egna behov och drömmar om badrummet. För en del så inkluderar dessa bara att de ska få en duschkabin, allt annat kommer i andra hand. Men annars så har du här möjligheten att lyxa till dig och skapa ett litet hemmaspa. En oas där du kan njuta av livet och låta vardagens stress flyta ut med badvattnet.

Inte så att du måste ha ett badkar för att njuta av livet. Det finns riktigt bra duschar på marknaden som masserar och knådar din kropp. Många tycker om att ha valmöjligheten mellan en mjuk stråle uppifrån eller handduschen som kommer åt överallt. Allt detta och mer därtill kan bli verklighet med din badrumsrenovering.

Badrumsrenovering i Danderyd

Fråga gärna de olika företagen till råds. De vet vad som finns och kan vara till hjälp med att tyda dina drömmar. Att förvanda dem från tankar till en praktisk lösning. Allt inom den budget som du satt upp.

Samarbete från början till slut

En bra hantverkare eller projektledare lyssnar på sina kunder och försöker förstå exakt vad det är de vill ha. Det kan hända att du måste kompromissa på vissa saker. Ibland är det inte praktiskt möjligt att utföra det, badrummet är för litet eller det finns andra hinder. Andra gånger så blir det för dyrt, du måste välja vilka saker som är viktigast och var du vill lägga dina pengar.

Det finns nämligen mycket att välja mellan för varje del av ditt nya badrum. Vissa element är basvaror, men det betyder inte alls att de är tråkiga eller fula. Istället kan du skapa dig ett nytt badrum, ett där hela familjen kan trivas och som är riktigt snyggt. Du kan få de färgskalor och material som du tycker om, som framhäver din stil och gör det lättare att gå upp på morgonen.

För badrummet är verkligen ett rum där många olika saker sker. På morgonen kanske du inte har tid att stanna så länge, utan då måste allt vara funktionellt så du kommer iväg i tid. Men på kvällen så kanske du vill tända några ljus och mysa. Ta dig tid med en ansiktsmask eller speciell behandling för håret. En pedikyr eller fotmassage. Allt detta kommer att bli så mycket roligare efter en badrumsrenovering i Danderyd.

Det snyggaste badrummet

Smak och stil varierar, vilket går igen i ditt hem. Det ska synas vem som bor där och vilken personlighet du har. Mycket av detta kommer från belysning och tillbehör, dekorationer och prydnadssaker. Men redan på ett tidigt stadium i badrummet kan du välja hur saker och ting ska se ut. En del tycker om ett helt vitt badrum, med kakel som skiner. Ljusa färger skapar rymd och gör att rummet ser större ut.

Sedan finns det flera snygga dekorationer som du kan varva med det enfärgade kaklet. Kanske blommor, abstrakta mönster, grekiska gudinnor eller vad som än är din sak. Plus att det finns mycket annat att välja mellan. Golvet kan vara av sten, klinkers eller något annat material som du tycker verkar bra. Du kan låta dem lägga in värmeslingor under, det kommer garanterat bli din favorit under kalla vingtermornar.

Det finns alltså mycket att tänka på i samband med en badrumsrenovering i Danderyd. Du kommer att behöva en bra kommunikation med det företag du väljer för din renovering. Allt ska passa ihop och helst ska det bli färdigt så snabbt som möjligt. Det är inte roligt att ha hantverkare i hemmet och speciellt inte i badrummet. Minst ett par veckor får du ändå räkna med, ibland tar det ännu längre tid. Var noga med detta redan från början och fråga hur de tänker göra för att bli klara i tid.

Renovering som ger hemmet nytt värde

Ett väl underhållet hem är mycket värt. Dels rent ekonomiskt, detta är något som tas med i beräkningen när du vill låna mer pengar eller sälja ditt hus. Men framför allt så ökar standarden för familjen. Ni kommer att få ett badrum som är helt fantastiskt. Snyggt att se på, praktiskt att använda och lätt att hålla rent. Vad mer kan du önska dig?

En renovering är inte något du gör varje år, utan den ska hålla ett bra tag. Ta dig därför tid och se på vår lista här. Kontakta olika hantverkare och be om offert, det brukar så gott som alltid vara gratis. Hör vad de har för inställning och om de har tid att riktigt ta sig an ditt hem. Du kommer att kunna njuta av ditt badrum i många år framöver med dessa enkla steg.

Se till att riktigt satsa på dig själv, du förtjänar ett fint badrum med allt på plats. Snygga lampor, tillräckligt med förvaring, de där snygga plattorna som du förälskade dig i. Du behöver ett bra badrum, ett riktigt fantastiskt badrum, och det kan du få med en väl utförd renovering.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: