Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig..

Våra Certifieringar

Äntligen dags för en helt fantastisk badrumsrenovering Haninge?

Att renovera och bygga om där hemma är varken lätt eller billigt. Därför kanske det tar lite tid innan du äntligen kan ta itu med din badrumsrenovering Haninge. Men desto större tillfredsställelse kommer du att uppleva när allt är klart och du tittar in i ditt skinande nya badrum. varje morgon kommer du att kunna njuta av ett snyggt och funktionellt, alldeles nytt, badrum.

Ta itu med badrumsrenovering Haninge

Själva arbetet tar inte alls så lång tid, allt beroende på badrummets storlek och hur du vill inreda det. För att göra det så bra och effektivt som möjligt är det viktigt att kommunicera väl med det företag du väljer för din renovering. De kommer att bli dina bästa vänner under några veckors tid, och deras skicklighet är grunden för ditt nya badrum.

Därför ska du välja hantverkare noga inför din badrumsrenovering Haninge. Vi har sammanställt en lista på de som har bäst rykte och bra kvalifikationer. Nöjda kunder som kan ge referenser. Certifieringar som garanterar att ditt badrum blir alldeles torrt så inte en droppe fukt släpper igenom. Allt detta är viktigt, för just badrummet är ett känsligt utrymme.

Planera ditt nya badrum

Nu har du chansen att få ett badrum som är helt ditt eget. Där du kan få plats med alla de detaljer som du tycker är viktigt och en färgnyans som är unik. För även om du inte lägger ner hundra tusentals kronor på att inreda ditt badrum, som de superrika gör, så har du ändå chansen att göra det personligt. Det är inte alla som har just den kombinationen eller de plattorna tillsammans med den lampan.

Du kan skapa en oas, ett spa, ett kliniskt vitt badrum, rött kakel eller precis vad du vill ha. Det är detta som är den roliga delen av en badrumsrenovering Haninge. Att planera och välja material, färger och utseende på ditt nya badrum. Det företag du väljer kan bistå med förslag och goda råd. De vet ju rent praktiskt vad som kan fungera mer eller mindre bra i badrummet. Och många gånger kan de komma upp med alternativ som får dig att tappa hakan. Prata med dem om dina funderingar och drömmar, de kan säkert uppfylla dem.

Plats för allt i badrummet

Även små badrum kan utnyttjas maximalt. Du kan säkert få plats med både tvättmaskinen och tumlaren genom att göra några små justeringar. Handfatet kanske kan få vara något smalare än det var tidigare, likaså toalettstolen. Istället för ett stort badkar kanske det räcker med en dusch. Sedan kan du bygga på höjden genom att ställa maskinerna uppepå varandra.

Om du å andra sidan har gott om plats i badrummet så kanske du vill installera både dusch och badkar. De används ju på olika sätt och vid skilda tidpunkter. Plus att någon i familjen kanske föredrar duschen medan någon annan helst ligger flera timmar i badet och filosoferar. Det finns till och med snygga bubbelbad som passar in bra i ett helt vanligt badrum. Det kanske är dags att skämma bort dig själv?

Ha roligt under renoveringen

Detta kanske låter som en motsägelse. Några veckor utan ett väl fungerande badrum och med hantverkare som stör och smutsar ner så kanske du inte tycker det blir så roligt. Och det är sant att denna delen inte är så lustig. Därför ska du vara noga och välja ett bra företag för din badrumsrenovering Haninge som respekterar sina tidsangivelser och verkligen ger allt för att bli färdiga så fort som möjligt. Utan att ge avkall på kvalitet och säkerhet naturligtvis.

Men det roliga under en badrumsrenovering ligger i att välja hur det ska se ut. Om du har en bra ide’ så kan du helt säkert hitta något som passar in, och som inte ligger över din budget. Bara för att något är snyggt betyder inte det automatiskt att det kostar skjortan. Istället kan du alltid hitta bra alternativ för varje liten detalj som du planerar för ditt badrum.

Det finns en uppsjö med olika sorters golv, till exempel. Och om du väljer plattor så kommer dessa i en rad med olika färger och storlekar. Det samma gäller väggarna. Kakel är inte bara kakel, det kan bli till konst i de rätta händerna. Förutom storleken på kaklet så väljer du form, ytbehandling, färg och mönster. Ibland känns det som om en konstnär huserat i badrummet, så vackert kan det bli med lite fantasi.

Ett snyggt och praktiskt badrum

Som pricken över i:et så har du belysningen i badrummet som kan göra det ännu mer spännande. När du renoverar så är det lätt att sätt in trevliga lampor, gärna med en dimmer så att du kan kontrollera ljusstyrkan. Ibland behöver du ju kunna se ordentligt som när det är dags för rakning eller sminkning. Men när du slappnar av i badet eller rent allmänt tar hand om din personliga hygien utan stress så kanske du vill ha lite mildare belysning. Många lampor på utvalda ställen brukar vara ösningen, och flera ljusbrytare så att du kan få det precis som du vill.

Växter, textiler och andra dekorationer kommer att komplettera ditt badrum och göra det ännu mer unikt. Sådant kommer naturligtvis lite senare, men när du ändå går runt i butikerna eller surfar på nätet så kan du ju hålla ögonen öppna för ditt badrum. En del bygger upp hela delar av sitt hem runt en kär prydnadssak eller arvegods. Du kanske vill göra det samma för din badrumsrenovering i haninge. Se till att diskutera detta med din projektledare eller hantverkare redan från början.

En smidig badrumsrenovering

Du kan underlätta för dig själv genom att ta en titt på vår lista. Bra företag som vet precis vad de håller på med är precis vad du behöver för att allt ska löpa smidigt. Respektfulla och med åratal av erfarenhet. Ditt badrum kommer att bli helt fantastiskt, en riktig liten oas för hela familjen. Den höga standard som du får är precis vad du förtjänar, och livet kommer att bli bättre med ett snyggt och väl fungerande badrum.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: