Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Gör din efterlängtade badrumsrenovering Huddinge till en speciell upplevelse

När badrummet fungerar, samt är nytt och fräscht, så känns det helt fantastiskt. Du kanske väntat länge på din badrumsrenovering Huddinge, men nu har dagen äntligen kommit. Det ligger mycket förberedelser bakom en ordentlig renovering. Dels ska du välja material och färger, men det kanske även är dags att byta ut viss inredning. Trots att det kräver en hel del arbete så kan det bli till en alldeles speciell upplevelse.

Kom igång med din badrumsrenovering i Huddinge på rätt sätt

God planering är alltid viktig, och med ett badrum så är det samma regel som gäller. För att det ska bli korrekt och du inte ska få några problem i framtiden så bör du välja riktigt bra hantverkare. Den lista vi ställt samman består bara av företag som har gott rykte. Som har stor erfarenhet och kunskap av den här branschen och som är kända för sin goda kvalitet.

Naturligtvis har de alla de klassificeringar och certifieringar som behövs för att göra ditt badrum inte bara snyggt, men också lagenligt och vattentätt. Det är sådana hantverkare du behöver för att kunna göra en badrumsrenovering i Huddinge. Du ska kunna lita på att de verkligen gör allt på rätt sätt, och även att de håller sig till de tidsplaner de satt upp. För du längtar verkligen efter ditt nya badrum, samt att hantverkarna ska försvinna ut från ditt hem.

Mycket intressant i badrummet

Som många andra rum i hemmet så används badrummet flitigt till flera olika saker. Förutom din dagliga hygien så är det här de flesta sminkar sig och klär på sig. Det är ett av de rummen där du har rätt att vara ifred, att låsa dörren om dig utan att någon klagar. Därför har man gärna mer än ett badrum i huset, speciellt när barnen börjar bli lite större.

Men oavsett vilket badrum det är fråga om så vill du att det ska vara fint och fräscht. Det ska kännas skönt att stiga in i badrummet på morgonen och komma igång med dagen. En badrumsrenovering stockholm kan ge dig allt detta och mer därtill. Du kommer att få ett badrum som fungerar på alla nivåer, för det är ju du som designar det. Med hantverkarnas hjälp kan du få med allt det där som du tycker är viktigt.

Alla har sina egna vanor och behov, vilka ska återspeglas i badrumsinredningen. Du kan få med precis det du tycker är viktigt. Om du vill ha dubbla handfat, och det finns plats för det, så är detta inget problem. Du kanske vill ha in tvättmaskinen i badrummet, det fixar hantverkarna. Vill du ha en liten hörna för din pedikyr eller manikyr? Berätta för dem om allt det du vill kunna göra i ditt badrum så uppfyller de dina drömmar. Det är därför du behöver bra, pålitliga hantverkare.

Planera alla detaljer i ditt badrum

Det är klart att några detaljer kanske kommer upp under arbetets gång, men ofta så har du redan fattat de viktigaste besluten. Ibland kan det vara svårt att flytta runt inredningen, den måste sitta på ett visst ställe. Men du kan välja modeller och storlek, både på handfat och toalettstol. För att inte glömma badkaret. Många har kastat ut karet och har bara dusch, men andra satsar istället på ett härligt bubbelbad.

BADRUMSRENOVERING HUDDINGE

Återigen så handlar det om att göra din badrumsrenovering i Huddinge som du vill ha den. Det är du och din familj som ska använda badrummet, troligtvis bra många år framöver. Du renoverar inte hemmet varje år, i alla fall inte de flesta familjer. Därför vill du gärna att det blir perfekt, att du får dina drömmars badrum. Därför ska du ta dig en funderare hur du vill att ditt badrum ska se ut. Diskutera det sedan med hantverkarna och se hur det kan bli en verklighet.

Samarbeta med hantverkarna

Ibland så har du en dröm, men det är svårt att realisera den. Kanske är din budget allt för snäv, eller så fungerar det helt enkelt inte i det badrummet. Då kan dina hantverkare komma upp med andra förslag som du kanske till och med tycker är bättre. För de har sett hundratals olika badrum och vet ungefär vad folk menar när de uttrycker sina tankar.

Samtidigt så vet de också vad som passar ihop och när du måste byta ut dina ide’er. Men det är ju inte så ofta som det händer. Istället så kommer ni tillsammans att kunna komma fram till helt fantastiska lösningar. Ditt badrum kommer att bli precis så snyggt och praktiskt som du hade tänkt dig. De tar hand om allt det tekniska, så att du slipper tänka på det.

Det snyggaste badrummet någonsin

Om du funderar på att göra en badrumsrenovering så kan det vara dags att börja surfa runt lite på nätet och se på olika badrum. Det finns så många fantastiska lösningar att du helt klart kommer att bli inspirerad. En del ligger långt över din budget, de rikas badrum är ibland som en hel villa. Men du kan ändå lära dig något från dessa.

Du ser vad som finns och vad som rent praktiskt är möjligt. Du kanske inte har råd med mosaik som är lagd med stenar från Fjärran östern. Men om du tycker det är snyggt så finns det trevliga mosaikplattor som inte alls är så dåliga. Eller du kanske kan installera ett ljudsystem i badrummet, även om det inte är lika sofistikerat som de du ser på TV.

Njut varje dag av ditt badrum

Det viktiga är ju att du får ett snyggt badrum där du kan trivas, och som fungerar för ditt dagliga liv. Allt annat är extra, och något som du säkert kan få med på köpet. För med lite planering, duktiga hantverkare och en god fantasi så kommer ditt badrum att bli det allra bästa du någonsin sett. Det kommer att bli en fröjd att använda det och hela familjen kommer att kunna njuta varje dag av det fina badrummet. En renovering kan ta tid och vara jobbig, men är verkligen värd alla ansträngningar.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: