Nya möjligheter med Badrumsrenovering Södermalm

Badrummet är ett viktigt rum för alla. Det vet vi på Badrumsrenovering södermalm och vi ser oss som dina experter inom allt som har att göra med badrummet. När ditt badrum är gammalt, börjar att kännas slitet och du vill göra en totalrenovering är Badrumsrenovering Stockholm det allra bästa alternativa för dig att vända sig till.Det vi kan erbjuda dig är förstklassiga renoveringar utförda av våra duktiga och utbildade hantverkare.

Om du har speciella önskemål är vi flexibla och vill vara med och förverkliga dina visioner. Ingen badrumsrenovering är den andra lik utan man måste kunna anpassa materialet och hantverks skickligheten med den precision som vi har tvecklat under årens lopp. Badrumsrenovering i södermalm har varit med i över 20 år i branschen och vi besitter den erfarenhet och yrkesprofessionalism som krävs för att renovera ett badrum som du garanterat kommer att bli nöjd med.

Vi har godkänd branch behörighet och vi lämnar gärna ut referenser av tidigare arbeten som har blivit utförda av oss. Ett nytt badrum kommer att förändra mycket, det blir mera funktionellt och kommer att skapa en modern känsla till ditt boende. Badrummet som du drömmer om, kan nu bli en realitet.

Badrumsrenovering Södermalm

När du kontaktar oss får du rådgivning och det är början till dom steg som man måste ta för att kunna renovera ditt badrum. Du kan gärna förbereda dig på om du vill ha ett traditionellt badrum eller ta ut svängarna och skapa något personligt, men funktionellt. Det kan gälla allt från vilket kakel som du ska välja ut eller om du ska ha ett badkar eller en duschkabin. Badrumsrenovering tar fram en ritning på hur ditt badrum ska se ut. Tänk på att du har en rimlig budget som matchar upp till den badrumsrenovering som du vill ha utförd. Det är faktiskt olika kostnader på både klinkers och vilken slags belysning som man ska ha i sitt badrum. Badrumsrenovering i södermalm guidar dig gärna om olika prisklasser i både material och inredning. Vidare kan vi hjälpa till med vad som är dom bästa valen för dig, utifrån din budget.

I början brukar vi sända ut våran våtrum expert som kontrollerar att våtutrymmet är i sin ordning och att våra hantverkare kan sätta igång med sitt arbete med ditt badrum. Detta är inget som du som privatperson ska utföra själv utan det måste ske av auktoriserad personal. Vid själva renoveringen måste våra hantverkare riva upp allt, såsom golven och kolla om rören behöver bytas ut eller ändra plats. Badrumsrenovering monterar in våtrumsskivor, golvvärme och gipsskivor och flytspacklar badrumsgolven. Vi låter en elektriker installera värmeslingorna innan vi börjar att spackla golvet.

Hantverkarna våtsäkrar alla golv ordentligt. Badrumsrenovering följer alltid dom riktlinjer när det gäller att våtsäkra golv och väggar. Nu är det dags att kakla.

Tänk på om du vill ha kakelväggar, mosaikväggar eller klinkers. Klinkers är det mest tåliga materialet. Man kan även lägga klinkers på badrumsgolvet. Det är mindre poröst än kakel och klinkers är mera tålig vid väderväxlingar. Kakel består av lergods som har bränts i 900 grader. Sedan ska kaklet glaseras.

Bra Badrumsrenovering södermalm har ett brett sortiment av kakel och klinkers. Mosaikväggar är även ett populärt alternativ i badrummet. Det roliga blir när man kommer in i slutskedet, när vi kan börja montera in inredningen av toalett, trösklar, belysning, krokar, handfat och duschväggar.

Badrumsrenovering gör uppdrag för privata hem och företag. Våran målsättning är att åtaga oss alla slags arbeten inom badrumsrenovering. Vi lagar även och reparera skador som uppstått i ditt badrumsrenovering och vi antar oss även att renovera mindre badrum. Vi har den senaste tekniken inom VVS och våran ambition är alltid att nosa upp dom rätta badrumstrenderna så att du som kund har mera valfrihet att kunna välja det du vill ha i ditt badrum. Våra material är alltid av bästa kvalité. Ett funktionellt och lättstädat badrum ger en god och lyxig känsla.

En god start på morgonen blir det nu när du kliver in i ditt nya vackra badrum och gör dig redo för dagens utmaningar. Våran ambition är att du som kund ska känna att du har gjort ett rätt och tryggt val med att välja oss som din badrums expert. Kontakta oss idag för kostnadsfri offert.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: