Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Grundlig badrumsrenovering Sollentuna med goda resultat

Det är ett ganska stort och komplicerat arbete. Om det inte görs på rätt sätt så kan det gå riktigt illa. Men när du å andra sidan har bra hantverkare för din badrumsrenovering sollentuna kommer du att få ett helt fantastiskt badrum. Nyckeln är alltså att välja bra projektledare eller hantverkare. Kunniga personer som verkligen kan badrum.

Välja hantverkare är inte lätt

Det kan kännas jobbigt att hitta fram bland alla företag och hantverkare. För att hjälpa dig har vi ställt samman en lista med de allra bästa inom branschen. De har alla de kvalifikationer och certifieringar som krävs för att kunna jobba med badrum. I tillägg så är de kända för att vara prisvärdiga och pålitliga. Detta är en oslagbar kombination som kommer att ge dig en grundlig renovering med goda resultat.

Ta dig en titt på listan och kontakta gärna flera stycken av hantverkarna. Det är ju inte alla som har tid just när du vill att det ska vara färdigt. Och så kan du se till att jämföra priserna samtidigt. Vanligtvis så har du ganska mycket utrymme för personlig smak och val av material inom din budget. Fråga gärna proffsen, de har jobbat med hundratals badrum. Därför kan de helt säkert komma med goda tips om vad som fungerar och vad det kan kosta.

Inreda ditt badrum

Du har mycket att besluta om när du renoverar ditt badrum. Ofta så kan det vara dags att byta stil och göra det lite modernare. Det som var populärt för 20 år sedan känns konstigt och slitet idag. Ta dig en titt och se vad som finns. Tack vare internet så är det lätt att få en uppfattning om hur ett snyggt badrum kan se ut. Sök på uttryck som gulligt badrum, klassiskt eller modernt- allt efter vad du är intresserad av. När du ser bilder på färdiga rum så är det lättare att få ett grepp om vad du kan göra med ditt eget badrum.

En del kanske beror på storleken, förutom hur mycket pengar du vill lägga ner på det. Men även ett litet badrum kan vara mycket smakfullt och praktiskt. Återigen kan du dra nytta av hantverkarnas erfarenhet. De kan visa dig hur både tvättmaskin och tumlare kan petas in, eller hur du får mer plats om du byter ut badkaret med en dusch.

I ett litet större badrum kanske du vill passa på att installera en liten bastu. Eller en duschkabin med ånga och jetstrålar. Du kan bli masserad medan du duschar, det är verkligen en bra början på dagen! Poängen är den att möjligheterna är många. Utan att spendera allt för mycket kan du få ett riktigt fint badrum. Ett hemmaspa om det är vad du vill ha. Varför inte ett litet bubbelbad i ena hörnan?

Ta hand om dig själv

När du sätter igång med badrumsrenovering Sollentuna så är det inte bara fråga om hygien. badrummet är viktigare än så, det är ett ställe där du tar hand om dig själv. Ibland kanske du inte har så mycket tid, många stressar iväg på morgonen. Men andra gånger så vill du kunna njuta av livet och skämma bort dig själv. Kanhända detta innebär ett långt, varmt bad. Med tända stearinljus och en god bok. Eller så tycker du om att färga hår och annat, samt prova på olika sorters smink.

Alla dessa aktiviteter kommer att bli så mycket roligare och lättare om badrummet är väl planerat. Till och med morgonrutinerna kan flyta på smidigare med ett funktionellt badrum. Förvaring, belysning och flera andra detaljer bildar allihop tillsammans en helhet som ger dig frid och ro i hemmet. Du sover inte eller ser på TV i badrummet, i alla fall inte för det mesta, men det är helt klart ett rum där du tillbringar en hel del tid. Se till att göra det så snyggt och inbjudande som möjligt, med allt det du behöver för en trevligare vardag. Du kanske vill ha en liten hylla till TV:n eller plattan, för att inte missa episoder när du badar. Det är ditt badrum som du gör vad du vill med.

Välja inredning till badrummet

Det är verkligen roligt att välja de olika material och mönster som finns för badrumsinredning. Trä, glas, keramik, sten, plast- det finns mycket att fatta beslut om. För att inte tala om alla de kombinationer du kan göra med alla dessa material. Du kan göra ett litet badrum större och luftigare med hjälp av ljusa färger och glas. Små och stora badrum kan inredas så att du har allt till hands, och snygga lampor som ger sitt ljus precis där det behövs.

När du väl valt material är det färger och mönster som ska bestämmas. Ljusa färger är ganska vanliga i badrum, eftersom de är lätta att hålla rena. Men varför inte vara lite vågad och satsa på något som svart eller guld? Det viktiga är att du inreder ditt badrum som du själv kan trivas med. om du planerar att sälja huset kanske du hellre vill gå med något klassiskt, som de flesta kan tycka om. Men om du gör badrumsrenovering Sollentuna för dig själv så var inte blyg. Satsa på att få det allra bästa badrummet någonsin. Det som du alltid drömt om att ha./p>

Säkra våtutrymmen som fungerar

En orsak till att välja väl renommerade professionella hantverkare är att de har både kunskap och certifiering för våtutrymmen. Det är mycket som ska komma samman och fungerar här. Både vatten och el i samma rum bjuder på en del komplikationer. Helt klart vill du inte få fukt i huset som kan leda till både det ena och det andra. Se därför till att välja bra hantverkare, som de vi har gett dig på listan, som verkligen respekterar sitt yrke.

Ditt badrum kommer inte bara att bli det snyggaste du någonsin sett. Men det håller torrt och är säkert för hela familjen att använda. Satsa på dig själv och renovera badrummet precis som du vill ha det. Ett nytt badrum som ökar hemtrevnaden.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: