Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Snabb och effektiv badrumsrenovering Solna

Det är helt underbart att få ett nytt och fräscht badrum. Detta är trots allt ett av de rum som verkligen används flitigt i hemmet. Speciellt om familjen bara har ett enda badrum, vilket ofta är fallet i äldre lägenheter och hus. Därför vill du att det ska vara snyggt, funktionellt och även lätt att hålla rent. Med en ordentlig badrumsrenovering Solna kommer du att få dina drömmars badrum.

Innan du börjar med badrumsrenovering

Det finns en hel del att göra redan på planeringsstadiet. Till att börja med måste du ju finna en bra hantverkare eller entreprenör. Det är ganska vanligt att låta en och samma firma ta hand om allt. De har kontakter med de yrkesgrupper som behövs och du slipper tänka på detaljerna. Annars kan du alltid skapa ett projekt och anlita de hantverkare som behövs vartefter.

badrumsrenovering Solna

Med badrum är det viktigt att låta proffsen ta hand om renoveringen, i alla fall den största delen av det. Välj ett företag som har alla de certifikat och garantier som behövs i ett våtutrymme. Du vill absolut inte få in fukt i hemmet, och därför måste allt göras bättre än bra. Välj någon på vår lista, de är alla erfarna inom området och kända för sin goda kvalitet.

Stort eller litet badrum spelar ingen roll

Oavsett storleken på badrummet så kan du få en inredning som passar dina behov och smak. Idag finns det flera mycket bra lösningar för både de viktigare detaljerna samt förvaring. Du kan bygga en hel del på höjden och utnyttja alla ytor som finns tillgängliga.

Innan du börjar med din badrumsrenovering i Solna så brukar man göra upp en ritning och plan. Hela badrummet ritas upp i skala, och du kan flytta runt de olika sakerna för att hitta den allra bästa lösningen. Detta görs gärna i nära samarbete med det företag du har valt. De vet vad som finns på marknaden och hur du kan få det allra bästa badrummet.

Dyrt att renovera badrummet?

Det är klart att det kostar en slant att renovera. Men det måste inte alls bli så dyrt. du har flera bra valmöjligheter både med material och inredning. Varje moment kan bli så dyrt eller billigt som du vill, utan att det blir fult eller går sönder. De företag vi valt att lista här är prisvärdig och erfarna med att jobba inom en budget. Du kan alltid fråga dem om råd vad som kan vara bäst i varje situation.

En badrumsrenovering kan bli precis det du vill ha. Vissa moment måste finnas med, och du kan vara säker på att företaget gör grundarbetet riktigt ordentligt. Mycket därefter är en fråga om smak och utseende, vilket ju är din egen avdelning. Ta dig tid att jämföra priser och utbud på allt du ska köpa till badrummet. Detta kommer att ge dig möjlighet att lägga ner dina pengar på det som du verkligen vill ha.

Konsten att inreda ett badrum

Tänk efter vad som är allra viktigast i ditt badrum. måste du ha kvar badkaret, eller kan du istället byta ut det mot en dusch? Detta kommer att ge dig extra utrymme och göra att badrummet verkar större. Men även i valet av dusch har du flera olika möjligheter. Dels kan du mura upp väggar runt om och stå direkt på golvet. Snyggt och smakfullt med plattor som matchar resten av badrummet.

Eller så kanske det är allra mest praktiskt med en duschkabin? Återigen så är utbudet stort och du kan få en riktigt lyxig variant för att göra morgonduschen riktigt speciellt. Om ditt badrum är stort kanske du kan få plats med både dusch och badkar. Ibland är det nämligen skönt att ligga och riktigt slappna av i ett varmt bad.

Sedan gäller det att få plats med alla handdukar och krämer som du vill ha till hands. Även här finns det flera bra lösningar, allt beroende på hur mycket plats du har. De flesta handfat idag kommer med ett skåp eller lådor under. Likaså kan du ha ett skåp ovanför handfatet, gärna med spegel och belysning. Höga, smala hyllor kan annars vara en bra ide’, här kan du få plats med mycket.

Hemmets viktigaste rum

Troligtvis så ligger badrummet högt upp på listan över vilket rum i hemmet som är allra viktigast. Det är hit du går först på morgonen och sist på kvällen. Badrummet används till att duscha, sminka sig, raka sig, klä på sig och mycket mer. Många har också tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet, så ibland blir det riktigt fullt.

Därför kanske du måste utnyttja höjden. Idag står många tvättmaskiner och tumlare uppe på varandra. Det är både säkert och praktiskt, och ger dig mer fri golvyta. Det företag du väljer för din badrumsrenovering brukar känna till vilka möjligheter det finns och hur du på bästa sätt kan få plats med allt. Förutom att de vet precis hur de ska kopplas in på ett säkert och regelmässigt sätt.

Satsa på ditt badrum

Det är viktigt att göra din badrumsrenovering i Solna ordentligt. Här är det läge för ett fullgott jobb som följer alla de lagar som finns för våtutrymmen. Du ska kunna lita på att renoveringen håller och att du inte kommer att få några problem i framtiden. Det är därför du måste välja ett bra företag för att utföra de olika momenten.

Vi har hjälpt dig genom att ställa samman en lista på de allra bästa företag som finns runt omkring dig. Du kan alltid begära en offert från flera olika, det brukar inte kosta någonting. Detta kan ge dig en ide’ om vad du kan förvänta dig, och vilken budget som krävs. Sedan kan du alltid diskutera med dem om detaljer eller alternativ. I slutändan så är det du som ska bo i hemmet och använda badrummet.

Att ha ett fräscht badrum som fungerar ordentligt gör livet så mycket lättare. Varje morgon kommer du att bli glad när du går upp, vilket ger en bra start på dagens aktiviteter. Ett badrum som du själv designat och inrett är bland det bästa som finns.

rabattkoder och länkkatalog - Gratis länkkatalog Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: