Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Den allra bästa badrumsrenovering Sundbyberg på länge

Att få ett nytt och fräscht badrum är bland det roligaste som finns. Alla förtjänar ett trivsamt hem, och badrummet är en viktig del av det hela. Med en badrumsrenovering Sundbyberg kommer du kunna höja levnadsstandarden för familjen och göra vardagen lättare. Finns det något viktigare än det?

Det kanske är dags att göra en total renovering. Kasta ut allt det gamla och skaffa allting nytt. Eller så är det mest golv och väggar som du vill fixa lite. De kan ha blivit slitna och det känns inte så rent och fräscht. Oavsett hur stort eller litet badrummet är, och hur mycket eller lite du vill göra med det, så är det viktigt att planera det väl och anlita duktiga hantverkare.

Badrumsrenovering Sundbyberg på rätt sätt

Vi har ställt samman en lista med hantverkare och företag som kan vara till stor hjälp när du sätter igång med din renovering. Ett våtutrymme måste ställas i ordning på rätt sätt, för annars blir problemen stora. Därför har vi valt ut hantverkare som har alla de kvalifikationer som krävs för denna typ av arbete. De har certifikat och vet precis hur man tar hand om en badrumsrenovering Sundbyberg.

Vi har också lagt vikt på kvalitet och säkerhet, för vi vill att din renovering ska bli den bästa du någonsin upplevt. Alla hantverkare på våra listor är kända för att vara duktiga och prisvärdiga. De har både kunskap och erfarenhet, och trivs med att jobba med badrum. Vi är övertygade om att du kommer att hitta någon du kan samarbeta med här.

Kontakta gärna ett antal av dem, be om offert och jämför priser. Var noga med att se vad som är inkluderat men även hur lång tid det kommer att ta. Minst ett par veckor får du räkna med hantverkare i hemmet, även om de är snabba och effektiva. Diskutera denna aspekt med dem och se när de är fria att starta renoveringen. Genom god kommunikation från början till slut har du garanterat ett snyggt badrum att se fram emot.

Planera ditt badrum

Med god planering och kommunikation har du större chans att verkligen få dina drömmars badrum. Det finns mycket att välja mellan och du har en hel del beslut att fatta. Men det är roliga saker du ska bestämma, som färger och material. Ibland har du möjlighet att flytta om var saker och ting ska stå i badrummet. Du kan få mer plats om du installerar dusch istället för badkar, eller flyttar handfatet till en annan vägg. Fråga dina hantverkare eller din projektledare till råds. De vet vad som är praktiskt möjligt och kan förvandla dina tankar till verklighet.

Vare sig du har mycket pengar att lägga ner på din badrumsrenovering Sundbyberg eller jobbar med en begränsad budget, så finns det stora möjligheter att få det du vill ha. Inom varje prisklass så är urvalet mycket stort. Många går in för vita basvaror, för att sedan använda färger och mönster på väggar och golv. Men det finns ingenting som hindrar dig från att göra tvärtom. Du kanske vill ha en svart toalett med mörkt kakel i badrummet.

För här har du glädjen med en badrumsrenovering. Det är du som bestämmer. Om du vill ha ett svart badrum så ska du få det. Eller rött eller varför inte rosa? Mycket av detta kan passas in i en helt vanlig budget, det handlar inte om dyrbara varor importerade från Australien. Naturligtvis ska du tänka lite på återförsäljningsvärde om du någonsin funderar på att flytta. Ett allt för extremt badrum kan vara svårt att acceptera för andra. Men det ska ganska mycket till för det.

Ett hemma spa som är speciellt

Du kan göra mycket i ett badrum för att må bättre. Alla vet hur skönt det känns efter en varm dusch. Du kommer hem från jobbet, känner dig trött och sliten. Men efter duschen så känns livet lite lättare. Energin kommer tillbaka och du kan ta itu med hemmalivet. Eller så kanske du har gott om tid och väljer att ta ett bad. Det finns flera intressanta dofter som du kan ha i, så kallad aromaterapi. Till och med snuva och täppt näsa kan bli bättre efter ett bad.

Allt detta är möjligt i ditt alldeles egna lilla hemma spa. Och det som gör det hela ännu mer speciellt är ju att det är du som har designat det. Alla de där små detaljerna som ökar njutningen. Färgvalet som gör dig glad bara av att se det. De snygga plattorna som du valde ut så noga och som verkligen tar sig väl i badrummet. Och som matchar möblerna, som skåpet under handfatet. Där har du en hylla med badsalt och bubbelbad som du bara tar fram vid särskilda tillfällen. Som när barnen är hemma hos farmor och du har en hel eftermiddag till dig själv.

Badrum som passar familjen

En fördel med att renovera badrummet är ju att du kan anpassa det enligt familjens behov. Diskutera med dina hantverkare vad du har behov av och vilka förhoppningar ni har för det nya badrummet. De kan ge dig tips om hur dessa kan uppfyllas på ett tillfredsställande sätt. Du kan ställa samman en lista på vad du absolut vill ska finnas i badrummet. Sedan kan de ge dig olika förslag, kanske visa bilder som gör det lättare att tänka sig in i hur det kan se ut.

Alternativt så kan du ju själv skapa ditt nya badrum och bara ge dem instruktioner. Eftersom de har erfarenhet så brukar de direkt kunna förstå vad det är du är ute efter. Eventuellt måste du kompromissa på vissa saker, men såvida dina önskningar inte är allt för extrema brukar de uppfyllas till punkt och pricka.

Att få ett nytt badrum kan förändra hela din vardag. Det blir roligare att gå upp på morgonen, och rutinerna fungerar också bättre. När du har tid att slappna av och göra något för dig själv så har du en snygg och fräsch plats bara för dig.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: