Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Mer glädje i vardagen med en rejäl badrumsrenovering Täby

Det är viktigt att åka på semester eller ha lite ombyte då och då. Men minst lika viktigt är det att vardagen fungerar. De där 350 dagarna när du är hemma och ska iväg till jobb eller skola. När hela familjen är hemma på helgerna och har mycket roligt att göra. Det är då som du märker skillnaden efter en badrumsrenovering Täby.

Du kommer att få det där lilla extra. Som gör vardagen smidigare och minskar stressen. Samtidigt som den ökar välbefinnandet på kvällar och helger när du vill slappna av. Allt detta och mer därtill kan bli ditt när du äntligen tar itu med ditt badrum.

En väl utförd badrumsrenovering Täby

För att alla dina drömmar ska uppfyllas så måste du ha bra hantverkare. Även om du valt att göra en del själv så finns det vissa moment som kräver professionell hjälp. Och egentligen är det ganska skönt att lämna över precis allt till en firma som kan sina saker. För att underlätta i valet av hantverkare har vi valt ut de allra bästa inom branschen. De som har gott rykte och är kända för sin kvalitet och professionalitet.

För ett badrum måste göras ordentligt. Helt från insidan och ut ska det vara tätt så ingen fukt kommer igenom. Våtutrymmen är lite speciella och kräver sin man. Men om du ser till att få det väl gjort redan från början så kommer du att ha glädje av badrummet i många år framöver. Nu har du chansen att skapa ett unikt, personligt badrum med allt som familjen behöver för att fungera. Titta igenom listan och se vem som kan vara bra för dig. Många passar på och kontaktar mer än ett företag för att få en ide’ om vad som kan fungera bäst. Alla har certifiering och är väl kvalificerade så det är mer en fråga om detaljer och prissättning.

Härligt badrum på kort tid

Det måste inte ta flera veckor för en badrumsrenovering Täby. Om badrummet inte är så stort och inredning mindre komplicerad så kan hantverkarna bli färdiga på ett par veckor. Det är skönt för dig eftersom ingen tycker det är roligt när hemmet blir upp och ner vänt. Framför allt när det handlar om ett så viktigt rum som badrummet. Något som alla använder varje dag, och ofta flera gånger dessutom.

Ta gärna upp detta med de hantverkare som du väljer. Se hur de tänker lösa problemet med att en renovering av badrummet inte får ta allt för lång tid. Eftersom de redan har gjort hundratals av badrum så brukar de ha en ganska klar bild av hur lång tid saker och ting tar. De kan också komma upp med förslag på hur du kan få det gjort snabbare, billigare och bättre.

Mycket att välja mellan

Det är roligt med en badrumsrenovering Täby. Du kan välja precis hur ditt badrum ska se ut. Om du vill ha tre duschar så är det upp till dig, bara det finns plats. De flesta har dock ett mer normalt badrum. Antingen med bad och dusch eller bara dusch. Om du inte använder det så ofta kan du lösgöra mycket golvyta genom att ta bort badkaret. En modern dusch kan vara precis vad familjen behöver, och kommer att göra morgonrutinerna mer effektiva.

För ofta så är det ju när alla ska iväg på en och samma gång som du märker hur väl ett badrum är planerat. Allt ska finnas till hands och fungera. Annars blir det lätt stressigt, vilket kan påverka hela dagen. Detta går ju igen i allt som har att göra med ett hem. Det måste vara tillrättalagt för familjens behov och önskningar. Du tillbringar mest tid med att leva i vardagen, så satsa helhjärtat på den. Allt annat blir då lite lyxigt, för du har det ju redan bra i det dagliga livet. Du skapar ett levnadssätt som är positivt och uppmuntrande.

Så välj med omsorg, skapa ett badrum som du älskar och som kommer att ge dig glädje i flera år framöver. Dels så har du färgvalet i din makt. Du kan skapa en oas, ett badrum som är unikt. Men även olika material spelar en stor roll vid badrumsrenovering Täby. De kan ge ett intryck av elegans eller rustik, trendigt eller klassiskt. Allt enligt dina behov och önskningar, det är ditt badrum och du som bestämmer.

Snygga, väl fungerande badrum

Det finns en hel del variation inom varje prisklass. Detta gör det lättare att inreda badrummet även på en begränsad budget. De flesta kan inte ha ett badrum med samma detaljer som de superrika. Och det är ju ofta inte heller vad du vill ha. Istället önskar du dig ett badrum som fungerar och som du tycker om. Detta är inte alls svårt att uppnå eftersom valmöjligheterna är oändliga.

Förutom färgskalan och materialet på väggar och golv så finns det också flera fina alternativ för den fasta inredningen. Moderna handfat och toalettstolar som hänger direkt på väggen. Dessa ger ett annorlunda intryck och gör det också lättare att städa. Eller du kanske vill ha ett gammeldags, stort badkar som står med fötter på golvet. Det finns snygga varianter i moderna material som ger dig en lyxig känsla i badrummet.

Ett personligt badrum

Du kan alltså göra precis vad du vill av ditt badrum. Även om det är litet och trångt från början så kan ofta skickliga hantverkare skapa ett luftigt badrum där du till och med får in tvättmaskinen. Fråga dem gärna till råds, det kan komma upp med lösningar som du aldrig hört talas om. Men som fungerar mycket bra och gör ditt badrum till det där lilla extra som alla behöver.

Tänk igenom vad som är viktigast för dig och din familj. Allt detta kan inkluderas i din badrumsrenovering. Sedan kommer vardagen att gå som en dans. Varje morgon när du stiger upp så blir du glad vid synen av ditt snygga, moderna och väl fungerande badrum. Hundratals dagar om året kommer du att kunna njuta av ditt nya badrum.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

September 4, 2018
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
July 2, 2018
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
May 26, 2017

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
May 19, 2017

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: