Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Nytt och fräscht badrum med en grundlig badrumsrenovering Tyresö

Finns det något härligare än ett nytt och fräscht badrum. Det riktigt sprudlar av hygien och är minst sagt inbjudande. Tvärtom så kan ett gammalt och slitet badrum göra vardagen tung och jobbig. Du har ingen lust att gå upp på morgonen för att mötas av samma gamla fula badrum. Då är det verkligen dags för en grundlig badrumsrenovering Tyresö.

Flera möjligheter med badrumsrenovering Tyresö

Det finns en hel del du kan göra med ditt badrum. Även om det är litet och trångt så kan bra hantverkare förvandla det till ett modernt spa. Eller ganska nära i alla fall. Därför är det viktigt att välja dem med omsorg. Vi har förenklat arbetet för dig genom att ställa samman en lista av de allra bästa som finns. Alla har certifiering och de kvalifikationer som krävs för att jobba med våtutrymmen.

Men inte bara det. De har kunskap och erfarenhet som gör dem extra intressanta att jobba med. Flera av dessa företag har renoverat hundratals om inte tusentals badrum under årens lopp. Tänk bara vilken källa till information och goda råd de kan vara. Det finns inte en situation som de inte upplevt eller arbetat med. De kan ge dig tips om hur du kan förvandla ditt badrum till det allra bästa någonsin.

Samtidigt så är företagen på vår lista väl rekommenderade. De är kända för sin yrkesstolthet och kvalitet, utan att ge avkall på säkerheten. Du ska kunna lita på att badrummet blir väl gjort, för fukt är något ingen vill ha i sitt hem. Kontakta en eller flera och be om offert. Se vad de har att erbjuda och när de kan utföra din badrumsrenovering Tyresö.

Snygga, moderna badrum

Det finns idag mycket att välja mellan för just badrum. Du kanske vill ha ett klassiskt badrum, inget speciellt. Då kan du få det. Välj bara vilka plattor du vill ha och färgen på dem. Det samma gäller handfat och annan inredning. De flesta vill ha helt normala, vita detaljer. Men om du skulle vilja ha en annorlunda färg och form så finns det. Ditt badrum ska vara precis som du vill ha det, så att du trivs varje dag när du använder det.

Naturligtvis ska det också vara lätt att hålla rent i ditt badrum. Detta ska du ha i åtanke när du väljer material och utseende. Vissa ytbehandlingar är lättare att rengöra än andra, även om det mesta på marknaden idag är tillrättalagt för just städningen. Men ytbehandlingen kan ju också påverka utseendet på badrummet. Ska det vara skinande eller matt? Enfärgat eller olika nyanser? Mosaik eller stora plattor? Urvalet är mycket stort och du kommer ha det roligt när du väljer ut ditt nya badrum.

Det bästa för ditt badrum

Tänk efter och planera ditt badrum väl redan från början. Om du är en livsnjutare som tycker om att ligga i badet och filosofera så kanske ditt badrum kommer att se ut på ett visst sätt. Men om du inte är hemma så mycket och helst bara tar en snabb dusch så har du annat att välja mellan. Ta gärna upp allt detta med dina hantverkare. De kan ge dig förslag på vad som kan bli bäst för just ditt badrum. Dels baserat på hur du vill använda det, men även på badrummets storlek och design.

Samt din budget. Idag finns det flera alternativ inom varje prisklass. En del är snarlika de dyrare alternativen, men med vissa skillnader. Men det spelar ju ingen roll om bara kvaliteten är god och du kan få det du vill ha. Att pussla ihop ett badrum är givande och intressant, för du har flera bra möjligheter. Det finns datorprogram som ger dig en bild i 3D, därigenom blir det lättare att tänka sig in i hur badrummet kommer att se ut efter renoveringen. Eller så har din projektledare kanske en arkitekt som kan rita upp en bild av dina drömmars badrum.

Den allra bästa badrumsrenoveringen

Faktum är att det är jobbigt att ha hantverkare i hemmet som vänder upp och ner på ditt liv. Därför bör du ta upp tidsramarna för din badrumsrenovering Tyresö. Hur många veckor kommer det att ta och hur planerar företaget att klara av sina tidsfrister? Naturligtvis vill du inte stressa dem, men det kan vara bra att ha en klar överenskommelse där alla vet vad som gäller.

Men trots att det inte är kul med buller och damm i huset så är allt glömt när du ser ditt nya badrum. Att varje morgon kunna stiga upp och gå in ett snyggt, fräscht badrum är guld värt. Efter en grundlig renovering kommer du kanske inte ens att känna igen ditt badrum. Det blir som nytt. Alla förtjänar att ha ett väl fungerande badrum som är inbjudande och nytt. Du kommer att kunna ha glädje av det i lång tid därefter. De flesta renoverar inte sitt badrum ofta, för det är något som håller om det görs ordentligt från början.

Komma igång med badrumsrenoveringen

Du kan göra mycket i förväg genom att se på olika badrum och välja det du vill ha. Hantverkarna har säkert ett galleri där du kan få inspiration och se vad som är möjligt. Surfa runt lite på nätet och sök på den sorts badrum du är ute efter. Eller gå till butikerna och se hur de har satt samman de olika detaljerna. Se hur du kan inreda badrummet på ett sätt som passar dig. Hygien, förvaring, belysning- allt detta kommer sedan tillsammans för att skapa en härlig enhet.

En grundlig badrumsrenovering Tyresö kommer att ge dig ett badrum som heter duga. Ett som du själv har designat och valt ut, och som därmed reflekterar din personlighet och smak. Vartefter du använder badrummet så kommer du säkert att lägga till en del saker. Växter och andra dekorationer, snygga handdukar och gärna en liten matta som matchar kaklet. Allt detta kommer att göra din vardag funktionell och inspirerande. Ett fräscht badrum är guld värt och något du verkligen bör unna dig.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: