Går du i tankarna om ett nytt badrum? Till ett konkurrenskraftigt pris tillgodoser vi dina behov. Vi är ”Tryggt val” certifierade. Våra anställda ger alltid våra kunder ett tryggt och väl utfört arbete. Skriv kortfattat vad du önskar ha hjälp med så återkommer vi snabbt till dig.

Våra Certifieringar

Inspiration för den allra bästa badrumsrenovering Värmdö

Det kanske äntligen är dags för din badrumsrenovering Värmdö. Du har ett helt badrum att inreda och många beslut att fatta. Då kan det vara skönt med lite inspiration och förslag. Någon som ger dig tips om vad du kan göra och hur du kan inreda ditt badrum. dels finns det mycket information på nätet. Men för att få goda råd för just din badrumsrenovering Värmdö brukar det vara bäst att låta hantverkarna ta sig en titt på det.

Tips för badrumsrenovering Värmdö

Det är många beslut att fatta, och det kan vara riktigt roligt att få allting nytt. Ibland kan det dock behövas en viss kompromiss eller så kanske du måste förändra lite på dina förslag. För att underlätta allt detta så behöver du duktiga hantverkare.

Vi har ställt samman duktiga hantverkare som har gott rykte och alla de certifieringar som behövs. Att jobba med våtutrymmen kräver en viss utbildning och kvalifikation. Du vill absolut inte riskera att fukt kryper in i hemmet, så se till att välja noga vem som jobbar i ditt badrum. Men jämför gärna de företag vi satt upp på listan. Be om offert, det kostar vanligtvis ingenting, så att du kan ha klart för dig vad som ingår i priset.

Ibland måste du boka in hantverkarna i god tid, för de har långa väntelistor. Detta är ofta ett gott tecken på att de är duktiga och efterfrågade. Så om du vill ha din badrumsrenovering Värmdö klar till ett visst datum är det ofta bra att komma igång ganska tidigt. Du måste ju inte göra själva renoveringen bara för att du bokar in den, utan har gott om tid att välja alla de material och inredning som behövs.

Nytt, fräscht badrum

Du förtjänar att ha ett snyggt badrum som fungerar väl. Det kan underlätta vardagen, speciellt de där stressiga morgnarna när alla ska iväg till sina aktiviteter. När du planerar ditt badrum är det därför vardagen som är viktigast. Men ibland så kan även en helt vanlig onsdag eller tisdag blir spa-dag. Med några få tankar runt detta kan du säkert skapa ett badrum som både fungerar väl i vardagen, men som också har utrymme för lite lyx.

Det är ju detta du ska ta med i åtanke när du väljer om badkaret ska stanna kvar eller inte. Allt fler väljer att byta ut det mot en modern dusch. Du får mer plats och kan göra något extra med din badrumsrenovering Värmdö. Ibland kan det dock vara värt att ha det lite trångt. Att kunna ha ett badkar som ger dig möjligheten att riktigt slappna av och mysa. Där du kan sjunka ner i värmen och glömma bort att det är kallt och mörkt utomhus.

Planera ditt badrum

När du sitter där och tänker efter hur du vill ditt badrum ska se ut kan det hjälpa med en skiss. Vissa datorprogram bygger upp ditt badrum enligt dina önskningar så du kan se hur det kommer att bli. Eller så kan en arkitekt skissa upp det hela, med färger och andra detaljer. Detta gör det lättare för dig att komma igång. Att verkligen kunna förstå vad du kan göra med badrummet. Det ligger i dina händer, du väljer och bestämmer. En härlig känsla att äntligen kunna få dina drömmars badrum.

Ibland är det dock inte möjligt att få allting precis som du vill ha det. därför ska du börja i god tid och planera badrummet. Bland annat kanske det inte är praktiskt möjligt att utföra något. Men då kan dina hantverkare ofta komma upp med ett mycket bra alternativ. De jobbar med hundratals badrum varje år och har en god ide’ om vad som fungerar allra bäst. Andra gånger kan det vara budgeten som påverkar dina val. Men även här brukar det inte vara några större problem. Inom varje prisklass finns det massor med bra alternativ. Se dig omkring och ge aldrig upp. En bra lösning hittar du alltid.

Plats för allt

Naturligtvis gäller det att vara realistisk och se på badrummet storlek. Det kanske är helt omöjligt att få in ett stort bubbelbad i det lilla utrymmet. Men även ett ganska litet badrum kan bli en oas, ett hemmaspa där alla trivs. Genom att använda både golv och väggar vist så kan du få in en hel del. Tvättmaskin och tumlare som står ovanpå varandra tar upp minimalt med golvyta. Hyllor uppe på väggarna där du kan förvara allt som har med badrummet att göra.

Och även om du kanske inte kan få plats med det stora bubbelbadet så finns det alternativ även här. Vissa modeller är små och står i ett hörn. Hela tiden gäller det att se på vilka möjligheter det finns och anpassa behoven därefter. Kommunikation med dina hantverkare är basen för att du ska lyckas här. De ska ju installera det hela och måste därför vara med redan på ett tidigt stadium. Men detta är till din fördel eftersom du kan dra nytta av deras erfarenhet.

Låt dig inspireras

Ibland ser du bilder på helt otroliga badrum, kanske på TV eller nätet. Även om du varken har råd eller möjlighet att bygga ett liknande badrum så kan du bli inspirerad. Du kan skapa ett badrum som är personligt, det ska synas att det är du som bor i huset. Din mosaik måste inte vara gjord av ädelstenar, det finns snygga plattor som imiterar de rikas badrum. Men det är du som väljer färger och nyanser, samt vilka material som badrummet ska inredas med.

Just material är något som verkligen kan förvandla badrummet och göra det till den allra bästa badrumsrenovering i Värmdö någonsin. Glas, trä, plast, keramik- alla har de sina speciella egenskaper och utseende. Även inom varje grupp så är valmöjligheterna stora och varierade. Ytbehandlingen ger en viss effekt, och likaså storleken på plattor eller kakel. Så låt dig inspireras och skapa ett badrum som är helt ditt eget, där du och din familj kan njuta av en funktionell vardag. För att inte tala om allt roligt du kan ha här på fritiden.

Läs mer

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

 • Lars
  Bra bemötande. Beställde en 15 m² tillbyggnad till vårt permanentboende. Jag var själv KA och de byggde efter handlingarna...allt blev tip top och jag är väldigt nöjd!
  Lars
 • Hélene
  Jag är mycket nöjd med BYGG & MURMÄSTARNA som renoverade mitt badrum. Projektledaren höll i alla kontakter, all personal var trevlig, de höll tiderna...Jag kan varmt rekommendera dem!
  Hélene
 • Ingse
  BYGG & MURMÄSTARNA byggde om vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet och företagets bemötande.Torej, var alltid tillmötesgående... Vi kan varmt rekommendera företaget!
  Ingse
 • Henrik
  Vi anlitade BYGG & MURMÄSTARNA för en helrenovering av vårt 80-talsbadrum och är väldigt nöjda med både resultatet och hur det fungerade under hela renoveringsfasen. Duktiga och pålitliga hantverkare som vi gärna rekommenderar och använder oss av igen. Prislappen som sattes i början var också det vi betalade i slutänden.
  Henrik
 • Ola
  BYGG & MURMÄSTARNA har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och tidsenliga efter planen. Vi är mycket nöjda med vårt badrum.
  Ola
 • Liza
  Jättenöjd, duktiga trevliga hantverkare, bra Kundbemötande, nogranna, punktliga, rekommenderas varmt
  Liza

Våra Projekt

badrumsrenoverarnastockholm
6
Badrumsrenovering Stockholm
badrumsrenoverarnastockholm


Senaste från vår blogg

May 4, 2019
BADRUMSRENOVERINGLM

Fem sätt att göra dit badrum mer likt ett spa

Visst, ett fulländat spa är kanske inget som är lägligt att installera i hemmet. Även om badrummet ska vara fint inrett, måste det fortfarande vara praktiskt […]
April 2, 2019
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad

 Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer. Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligvis utför vi alla våra […]
March 26, 2019

Tips för att välja det bästa badkaret

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att […]
March 19, 2019

Den allra bästa duschen för badrummet

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett […]

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: