badrumsrenovering Stock
Nyttiga tips inför en omfattande badrumsrenovering i Stockholm
January 1, 2019
Är det dags för spännande Badrumsrenovering?
February 1, 2019

Det är ett stort steg att renovera badrummet, men ett mycket viktigt sådant. Badrummet används varje dag, i familjer är det ett av de mest frekventerade rummen. Därför måste det vara tåligt och fungera väl. Samtidigt så vill man ju att en badrumsrenovering Stockholm ska höja trivselfaktorn, de flesta vill skapa ett litet hemma spa där man kan slappna av efter en lång dag på jobbet.

Planering är nyckeln, och något som måste göras väl. Vi deltar gärna i detta stadium och kommer med förslag på hur man kan hitta den allra bästa lösningen. Erfarenhet har lärt oss vad som fungerar och var de olika tillbehören kan stå. Det är ofta mycket som ska in på en liten yta, och snyggt ska det vara också. Man bör tänka efter hur badrummet ska användas och vad familjen tycker är viktigt. Om det inte finns någon som badar i badkaret så kanske det är dags att byta ut det mot en fräsch duschhörna, och så vidare. Alla har sina egna önskningar och vanor, något som kan inkluderas i renoveringen.

badrumsrenovering stockholm rekommendation

Grunden för lyckad badrumsrenovering Stockholm

Ett badrum ska ju inte bara fungera utan helst vara lätt att städa också. Därför har vägghängda toaletter och handfat blivit allt mer populära. Samtidigt så innebär dessa ett något större ingrepp i väggen, av naturliga skäl, något som man också måste ta med i beräkningen. Porslin fortsätter att vara ett av de främsta valen för badrumsrenovering Stockholm, det är också lätt att få bort tvålrester och annan smuts från dem. Vitt är det allra vanligaste, men man kan hitta det mesta i flera andra nyanser också.

All denna inredning finns i flera olika prisklasser. Allt beror på storlek, utformande och kvalitet. Vi kommer gärna med goda råd om vad som kan fungera bäst och vilka enheter som är prisvärda. Genom att välja neutrala färger på toalett, handfat och badkar så kan det också bli lättare att kombinera med andra möbler eller kaklet på vägg och golv. En del kunder väljer färg på väggarna först, medan andra bygger upp sitt badrum runt de större föremålen.

Skapa stämning i hemmet

Många tycker om att hemmet går i en viss stil, och den ska också gå igen i badrummet. Detta påverkar naturligtvis de val man gör och hur rummet kommer att se ut. Har man kakel i köket kanske man vill ha något liknande också i badrummet, eller tvärtom. Färgskalan behöver inte vara exakt den samma, men det är ganska vanligt att hålla sig mer eller mindre inom samma grupp.

Något som vi märkt är att allt fler vill ha ett lyxigt badrum, i alla fall inom de gränser som budget och storlek sätter. Man vill kunna slappna av och njuta av livet, tända några ljus och bara koncentrera sig på välbefinnande. Fråga oss gärna om badrumsrenovering Stockholm, vi kan helt klart bidra till att skapa ett hemma spa som heter duga. Badrummet kommer att bli en liten oas där alla kan trivas. Om du behöver konferens hjälp kan du besöka denna webbplats.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: