Kan lösningen vara oss på badrumsrenoveringar?
February 16, 2019
Tips för att välja det bästa badkaret
March 26, 2019

Många som renoverar sitt badrum väljer att byta ut badkaret mot en härlig dusch. Om badrummet Stockholm är stort kanske det finns plats för både och, ett annat populärt upplägg. En växande trend är att ha flera duschar på rad, det kan underlätta när man är en stor familj.

För de flesta så blir det dock bara en dusch, men man försöker göra den så speciell som möjligt. En duschkabin kan vara en bra lösning, den är som ett litet avskilt bad med golv och väggar på alla sidor. Vissa modeller är enkla, man bara går in och tar sig en dusch. Men sedan finns det varianter som är bättre än på ett spa. De har både ånga och massage inkluderat, med vattenstrålar som kommer från alla håll och kanter.

badrumsrenoverarnastockholm

För lite extra lyx som passar en begränsad budget bättre kanske två valmöjligheter kan vara en ide’. Dels en handdusch som vanligt, med en hållare så att den kan sitta fast. Men även en takdusch, med mjuka strålar som silar ner som ett sommarregn. Fråga oss gärna om vilka möjligheter det finns, så kommer vi upp med flera bra lösningar.

Beroende på hur badrummet ser ut kanske en öppen dusch kan vara trevligt. Med kakel som går runt omkring så stiger man bara in i öppningen och duschar. På golvet är det lätt att ställa in en balja om lilla bebisen ska bada, eller så kan man duscha av alla barnen samtidigt. Det är också lätt att sätta in en liten pall för de som har svårt att stå upp länge.

En fördel med öppen dusch istället för duschkabin är att det inte samlas smuts i några svåråtkomliga hörn eller under kabinen. Det är lättare att hålla rent. I tillägg så tar duschen mindre plats, eftersom man utnyttjar utrymmet ända fram till väggen.

Ett bra råd är att satsa på en så stor dusch som möjligt, och att skärma av den med någon form av dörrar. En duschkabin är naturligtvis inget problem, de har en rejäl dörr. Men även en duschhörna kan vara skön att skärma av på något sätt så att det inte stänker överallt i badrummet, kanske med en skärmvägg.

Man ska trivas i badrummet, det är trots allt ett rum som används mycket varje dag. Det är därför underbart att renovera allt samman och få en ny, fräsch dusch. En som fungerar bra och passar ens behov.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: