Är det dags för spännande Badrumsrenovering?
August 13, 2016
Den allra bästa duschen för badrummet
May 19, 2017

Att renovera badrummet kan kännas som en mardröm, det tar tid och man kan inte använda sitt badrum under processen. Men efter avslutad Badrumsrenovering Stockholm, när man går in i sitt lyxiga badrum, så glömmer man allt besvär. Det har tagit tid, och kostat en del pengar, men det är bara så värt det hela. Därför ska man hålla ögonen öppna innan arbetet sätter igång och se till att allt är väl planerat, gärna in i minsta detalj.

Tips inför badrumsrenovering  

Det kan ta tid att välja entreprenör, men detta är något som bör göras noggrant. Ta gärna in offerter från olika firmor och jämför vad de har att erbjuda. Vi försöker alltid förstå exakt vad det är kunden önskar sig, även när de inte riktigt kan sätta ord på det. Många av våra kunder uppskattar just denna del av vårt arbete, det är en bra början på ett lyckat samarbete.

Förutom en bra entreprenör så finns det många beslut att fatta när det kommer till vitvaror och andra material. Det finns en uppsjö av bra produkter på marknaden, alla med sina för-och nackdelar. En del vill ha toalett och handfat som sitter fast direkt på väggen, medan andra går in för mer klassiska vitvaror. Färgerna kan också variera, även om vitt alltid passar bra i ett badrum och fortfarande är det mest populära.

Sedan ska man ju välja lampor och installationer. För spotlights och andra inbyggda lampor måste detta bestämmas i förväg. Eller så kanske det är dags för lite vardagslyx med en kristallkrona i badrummet? Naturligtvis måste allt vara godkänt för våtutrymmen, men valmöjligheterna finns där i alla fall. En del beror ju på hur stort badrummet är, men även ett litet utrymme kan bli snyggt och inbjudande.

Renovera hemmets viktigaste rum

En del påstår att sovrummet är det viktigaste rummet, men många familjer skulle nog välja badrummet. Detta märker man efter en badrumsrenovering Stockholm, när morgonrutinerna flyter på så mycket bättre och alla trivs i badrummet. En del skapar sig ett litet hemma spa, med lugna färger och växter runt om i rummet. Sedan är det bara att tända några ljus, fylla badkaret och skämma bort sig själv.

När badrummet är snyggt och fräscht så mår alla mycket bättre. Det ska finnas plats för allt och alla, många vill ju gärna kunna ha tvättmaskinen här inne. Genom att planera väl och utnyttja höjden i rummet brukar vi kunna få in allt det som behövs, utan att det känns trångt och jobbigt. Fråga oss gärna mer om hur ett badrum kan planeras och hur lång tid en badrumsrenovering kan ta.

Trots att det är obekvämt när badrummet renoveras så är detta något som många satsar på. Det är ett viktigt rum, och kan ge både dagens start och avslutning en trevlig ton. Med bra belysning, fräscha vitvaror och ett badrum som är lätt att hålla rent kommer allt att bli så mycket lättare. Ett nytt badrum kan vara precis det som behövs för att lyfta hela hemmet till en ny nivå.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: