badrumsrenovering stockholm rekommendation
Bästa tipsen för hur du ska planera inför badrumsrenoveringen
January 2, 2019

Det kostar pengar att renovera hemmet, och badrummet hör inte till ett av de billigaste rummen. Men det är så värt varje slant när man sedan står där i sitt nya, fräscha badrum. Naturligtvis är det ingen som vill kasta bort sina pengar, och då är noggrann planering av badrumsrenovering Stockholm nyckeln. Men även då är det många beslut som man måste fatta själv. Här nedan följer några tips som kan göra renoveringen både bättre och billigare.

Att tänka på inför en badrumsrenovering Stockholm

Välj rätt entreprenör. Man bör ta in ett antal offerter och jämföra både priser och arbetstakt. Det är inte alltid som den billigaste offerten är den bästa, utan man ska kontrollera referenserna. En dåligt utförd renovering kan bli nog så dyr i längden och det är även tråkigt att bli besviken på slutresultatet. Ofta är det bäst att jämföra olika firmor och välja en som man känner sig trygg med. Ibland kan det handla om att de förstår vad det är man vill åstadkomma, att de ser ens visioner.

BADRUMSRENOVERING STOCKHOLM

Kompromissa med materialen. Bara för att man väljer ett billigare material så behöver det inte betyda att det är dåligt. Det finns mycket att välja mellan i alla prisklasser, utan att man får undervärdiga produkter. Vi kan hjälpa till att hålla kostnaderna inom budget, samtidigt som badrummet blir precis så snyggt och funktionellt som du tänkt dig. Det finns både vitvaror och blandare som är mycket bra, utan att de ligger i den allra högsta klassen.

Använd ROT-avdraget. Man kan dra av 30% av arbetskostnaden, upp till en summa på 50 000 kronor. Detta är ett stort avdrag som gör renoveringen billigare. Be gärna om att få en faktura där ROT-avdraget redan är inkluderat. Eftersom lagen ändras ibland så kan det vara bra att informera sig noga innan arbetet påbörjas.

Nytt och fräscht i badrummet

Det finns stora variationer som alla faller inom normerna för vad som är tillåtet i ett badrum. Att undvika fuktskador är mycket viktigt, och är något vi tar på allvar. För det handlar inte bara om att få ett nytt badrum, utan det ska ju också hålla en bra tid framöver. Golvbrunnar, ventiler, väggar och golv ska alla vara förberedda och fuktspärrade på rätt sätt. Detta är grunden för en bra badrumsrenovering Stockholm.

Men utöver dessa grundregler så finns det ganska stort utrymme för personlig smak och budget. En del trivs bäst med kakel, och där finns det bra mycket att välja mellan. Vinyl är ett billigare alternativ som också kan bli snyggt. Ska man ha både tvättmaskin och tumlare, eller en maskin som klarar av båda funktionerna? Duschkabin eller duschhörna, mycket beror på vilket utrymme som finns.

Det som är viktigt är att badrummet fungerar i vardagen och att fukt inte sipprar in någonstans. Fråga oss gärna mer om hur vi jobbar och vilken lösning som kan passa bäst för just ditt badrum. Vi tar oss tid att granska alla förfrågningar och respekterar vad kunden är ute efter.

Kompromissa med materialen. Bara för att man väljer ett billigare material så behöver det inte betyda att det är dåligt. Det finns mycket att välja mellan i alla prisklasser, utan att man får undervärdiga produkter som denna våtrumssilikon. Vi kan hjälpa till att hålla kostnaderna inom budget, samtidigt som badrummet blir precis så snyggt och funktionellt som du tänkt dig. Det finns både vitvaror och blandare som är mycket bra, utan att de ligger i den allra högsta klassen.Om du har ett vackert träd framför dina badrum som du kan se när du tar duscha ökar det förhöjer skönheten.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: