Den allra bästa duschen för badrummet
March 19, 2019
Badrumsrenovering Stockholm
Badrumsrenovering Stockholm | Pris, Rekommendation, Omdömen, Kostnad
April 2, 2019

Så är det äntligen dags för Badrumsrenovering i Stockholm och du ska få allt precis som du vill ha det. Men det är många beslut att fatta, och det är inte alltid så lätt att veta vad man ska välja. Naturligtvis kan vi stå till tjänst med goda råd och tips, men först måste du själv tänka efter vad det är familjen egentligen är ute efter. Ett nytt badrum ska helst hålla i många år, så det gäller att välja rätt

Tips för att välja det bästa badkaret

Till att börja med så är valet mellan ett vanligt badkar eller ett bubbelbad. Många tycker det är skönt att slappna av med lite massage efter en lång dag på jobbet. Det finns flera bara modeller som inte alls är så stora utan passar in i ett vanligt badrum. Men även bubbelbaden har flera olika varianter, med allt från lugna små bubblor som flyter upp från botten till starka jetstrålar som riktigt knådar musklerna. Eller varför inte ett badkar som har både och?

ilken storlek på badkar som är bäst beror delvis på hur mycket plats det finns. Det finns modeller som inte är breda alls, och där man mer eller mindre sitter och badar. Men ifall man tycker om att bada tillsammans så kan det dock vara läge att satsa på lite större.

Fristående eller inbyggt är nästa val som kommer upp. Det finns för-och nackdelar med det mesta. Ett inbyggt badkar till exempel är lättare att hålla rent. Inget damm och smuts samlas under utan alltsamman är skyddat av inbyggnaden. Det ger även en lite exklusivare känsla att kakla in badkaret, speciellt om du väljer snygga plattor. Om du bor i eget hus kan det vara värt att satsa helhjärtat på ett riktigt underbart badrum där alla kan trivas.

Men det finns också moderna, fristående badkar på marknaden idag som är rena konstverk. En del har små fötter, som i gamla tider. Andra är symmetriska och inbjudande, som en djup brunn där man kan ligga i timmar.

Oavsett vilken modell du väljer ska du se till att provsitta det. Det kan kännas lite fånigt att kliva ner i ett badkar, men det är ungefär samma resonemang som när man köper madrass till sängen. Bad och dusch är viktiga delar av vardagen och något som måste fungera. Det kan löna sig att investera i ett badkar av god kvalitet med dräneringssystem och säkerhetsfunktioner. Ett snyggt och bra badkar som kommer att göra den dagliga hygienen till en dans.

rabattkoder och länkkatalog – Gratis länkkatalog

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: